Rendezvény információk

Rendezvény infók, jegyárak, elővétel, kedvezmények

Napi belépőjegyek

A "Disznótoros Kolbászfesztivál" belépőjegyeket a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében lehet megvásárolni, korlátlan mennyiségben, az alábbi árakon:

  • Felnőtt jegy:
    (14 éves kor felett)

  • nyugdíjas vagy gyermek
    jegy:

  • családi jegy:
    (2 felnőtt + 2 gyerek)Minden belépőjegy napi jegy, de csak egyszeri belépésre jogosít! A rendezvény területét elhagyva a belépőjegy érvényét veszti. A megváltott napi belépőjegy a rendezvény bármelyik napján felhasználható. A belépőjeggyel a látogatók jogosultak megtekinteni a Disznótoros Kolbászfesztivál és a Magyar Vasúttörténeti park látványosságait, valamint részt vehetnek a zenés és egyéb programokon. 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

image Díjmentes az autók parkolása a felügyelt parkolókban. Díjmentesen szállítja a Fesztiválbusz a látogatókat a Nyugati-Pu. és Vasútt. Park között oda-vissza, a fesztivál teljes nyitvatartása alatt. A 10 hektáros rendezvényterületen öt helyen van épületen belüli, világítással és mosdóval ellátott WC + mobil WC-k a bejáratoknál (mind díjmentes). Minden nap az első ezer látogató ajándék gyümölcsbor kóstolót kap a Sápi Gyümölcsbor standjánál. Ajándék söröspohár jár minden családi jegy mellé. Szintén ajándék söröspohár jár a nyugdíjasoknak is, de csak a pénteki napon. Ingyen lehet kóstolgatni a fesztiválon a boltban nem kapható háztáji ételeket és italokat. A világon egyedülállóan, 100% hagyományőrző módon végzett disznóvágás (vér és malacvisítás mentes) és teljes disznófeldolgozás bemutatók. Oldtimer autó és motor kiállítás, traktor és stabil motor bemutatók. A két színpadon folyamatosan folklór és nosztalgia zenei programok. A fesztivál idején a Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog! Díjmentesen igénybe vehető programok gyerekeknek: állatsimogatók, népi játszótér, mezőgazdasági termelőeszközök kipróbálása, arcfestés, ugrálóvár és légcsúszda, íjászat, kovácsműhely és egyéb gyerekfoglalkoztatók. Csabai Tájház múzeum + Csabai kolbász kóstolás a Víztorony Parkban.

Elővételi jegyek

image

Online jegyvásárlás indításához kattintson a TICKETPORTAL logóra.

Elővételben a jegyeket az ismert országos jegyirodákban és interneten lehet megvásárolni. Az interneten vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk. Az elővételes jegyek árusítása 2018. okt. 11-én (csüt.) éjfélkor fejeződik be. Ezután már csak a helyszínen lehet megvásárolni a belépőjegyeket.Az interneten vásárolt elővételes jegyeket (A4 lapra nyomtatott HOME ticket) a 2-es és a 3-as pénztáraknál lehet beváltani belépőjegyre. Az 1-es pénztárnál nem! A televíziós nyereményjátékokon nyert belépőjegyeket a 2-es pénztárban lehet átvenni, a fesztivál nyitvatartási idejében. A nyereményjegyek névre szólnak, nem átruházhatók. .

A pénztárak elhelyezkedése a fesztiválterület térképén van feltüntetve, mely a nyitólap közepén található.

Figyelem! A Disznótoros Kolbászfesztiválra nem érvényesek a Vasúttörténeti Park által értékesített éves bérletek.


Ajándékok/Kedvezmények/Akciók - tájékoztató letöltése

slider image slider-image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image

SZÉP Kártyák és Utalványok

A belépőjegyek az OTP, K&H, MKB SZÉP kártyákkal is megvásárolhatók, a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében, de csak kizárólag a SZABADIDŐ zsebből!! OTP Cafeteria kártyákat is elfogadjuk, melynek az Ajándék Utalvány vagy Sport és Kultúra Utalvány zsebéből lehet megvásárolni a belépőjegyeket. A rendezvény helyszínen a belépőjegyek a következő papír alapú Erzsébet utalványokkal is megvásárolhatók: Kultúra Erzsébet Utalvány, Ajándék Erzsébet Utalvány. Ezen kívül az Erzsébet-utalvány Plusz kártyán lévő Kultúra és Ajándék zsebekből lehet a belépőjegyeket megvásárolni. . „Újdonság! Az Orient csarnokban lévő sütödében az étel és az ital vásárlására is használhatók a cafeteria kártyák (étkezési és ajándék) és a bankkártyák.”